EL MEU DIA ESPECIAL

HEM FET UNS PRISMÀTICS AMB ELS PARES DE N'EMILIO, HEM XALAT MOLT I ENS HAN QUEDAT MOL XULOS.

L'ÀVIA DE NA MARIA VA VENIR A LA CLASSE A FER GALETES, ENS VAN QUEDAR BONISSIMES!!!

EN EL DIA ESPECIAL D'EN CARLOS HA VINGUT EL SEU AVI I ENS HA ENSENYAT A PESCAR. QUE DIVERTIT!!

HEM CELEBRAT EL DIA ESPECIAL DE NA LOLA ANANT A VISITAR ELS BOMBERS, HA ESTAT UN DIA BEN EMOCINANT.

PER CELEBRAR EL DIA ESPECIAL D'EN YAGO ELS SEUS PARES, QUE SON PERIODISTES, ENS HAN ENSENYAT LA UNITAT MÒBIL D'IB3 I HEM FET UN ARTICLE DEL DIARI EL MUNDO. HA ESTAT MOLT DIVERTIT.

HAN VINGUT ELS PARES DE NA MIRIAM A CELEBRAR EL SEU DIA ESPECIAL, HEM PINTAT PEDRES I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ.

L'ALTRE DIA VAREM CELEBRAR EL DIA ESPECIAL D'EN PERE, ELS SEUS PARES VAN DUR DUES CABRETES A CLASSE PERQUÈ ELS DONESSIM UN BIVERÓ. EREN MOLT MONES I ENS VA AGRADAR MOLT.

SA MAMÀ D'EN RUBÉN VA DUR UNA AMBULÀNCIA PERQUÈ LA POGUESSIM VEURE EN EL DIA ESPECIAL, TAMBÉ ENS VAREM EMBENAR EL CAP, LES CAMES, VAREM ESCOLTAR EL COR, .... ENS HA AGRADAT MOLT!!!!HEM CELEBRAT EL DIA ESPECIAL DE NA IRENE, I AIXÍ ENS HEM DESPEDIT D'ELLA JA QUE S'EN VA A VIURE A LEÓN. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ FENT UNALIBEL.LULA AMB PINSES D'ESTENDRE.  T'ANYORAREM IRENE.


AQUESTA SETMANA HEM CELEBRAT DOS ANIVERSARIS, EL DE N'UNAI I EL DE N'ÀNGEL. VEREN VENIR ELS SEUS PARES I ENS HO VAREM PASSAR MOLT BÉ!DIMECRES DIA 3 VAM FER ES DIA ESPECIAL DE NA MAR. VAN VENIR SA SEVA MAMÀ, I SA SEVA GERMANA!!!! QUINA XALADA!!!!
ENS VAN EXPLICAR UN CONTE DE SA RATETA PRESUMIDA, ... ENS VAREM FER UNA MÀSCARA D'ANIMAL, ... I TAMBÉ VAREM JUGAR A BOTAR CORDA. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. GRÀCIES FAMÍLIA!!!!!!

DIVENDRES VAREN VENIR ELS PARES DE N'IÑIGO PER ACOMPANYAR-NOS EN EL SEU DIA ESPECIAL. N'ANTONIO ENS VA EXPLICAR QUE TREBALLAVA AL PORT AMB ELS VAIXELLS I ENS VA ENSENYAR COM FER NUSOS MARINERS. N'EVA ENS VA EXPLICAR UN CONTE DE NADAL QUE ENS VA AGRADAR MOLT. 
MOLTES GRÀCIES ANTONIO I EVA


HEM CELEBRAT L'ANIVERSARI DE N'ANDRES.HEM CALEBRAT ELS ANIVERSARIS DE NA DAFNE, I NA CARMEN.