EL COS PER DINTRE

Hola famílies!!! El segon trimestre hem iniciat un projecte nou, el cos per dintre el qual continuarem treballant el tercer trimestre.

Cada grup-taula va escolir quina part del cos li agradaria treballar. Seguidament vam fer una votació per saber en quin ordre ho voldríem treballar i va sortir així:

1. COR
2. OSSOS
3. CERVELL
4. PULMONS
5. MÚSCULS

Seguidament entre tots vam pensar quines coses volíem aprendre de cada part; 

Cada una- dues setmanes ens centrarem a treballar una d'aquestes parts. Els derrers dies ja vam iniciar el COR. Vam veure un vídeo que ens va dur en Rubén on ja vam poder aprendre moltes coses. 

 També hem estat mirant contes on sortien coses molt interessants. Hi va haver fillets que es sentien el seu pròpi cor però d'altres que no, és per aixó que vam provar d'escoltar el cor dels nostres companys i companyes!Així tots vam poder sentir com bategava.

Després ens vam adonar que quan corríem el cor anava més ràpid que si anàvem caminant. Vam decidir comprovar-ho per nosaltres mateixos. És per això que vam anar al pati. Vam començar a caminat i tot seguit ens vam escoltar. Després ens vam posar tots a córrer i ja a l'aula vam tornar-nos a escoltar. 
 VAM NOTAR UNA GRAN DIFERÈNCIA!!!!

Per acabar amb el projecte del cor,  en vam dur a la classe  un  de veritat per poder veure  com era. D'aquesta manera vam poder exerimentar amb ell i adonar-nos de tot el que havíem après. A més a més, per veure les parts de dins i saber com eren en realitat els ventricles  el vam  tallar per la meitat per poder veure-ho. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada